Erfarenhet och pris

Vi som jobbar med Solrosens Städ och Fönsterputs har stor erfarenhet och erfarenhet inom städbranschen. Med lugn och trygghet utför vi precis de tjänster du behöver, med den professionalitet som krävs för yrket. Många av oss är också utbildade undersköterskor. Gemansamt för oss alla är ett stort intresse för hushållsarbete och ett genuint intresse för människor. Personalen handplockar vi så att de ska passa ihop med dig, kunden. Vi är också lyhörda för dina önskemål.

Kunskap

Med vår bakgrund har vi mycket av den kunskap som behövs för hushållsarbete men ser alltid till att hålla oss uppdaterade med vad som krävs för att ge dig som kund den bästa möjliga vardagshjälpen. Vi tillhandahåller självklart utbildad personal.

Verksamhetsområden

Vi finns i hela Värmland med huvudkontor i Olsäter, Forshaga Kommun.

Kontinuitet

Vi kan utföra tillfälliga jobb, men ser självklart gärna ett längre samarbete där vi har möjlighet att utveckla en närmare arbetsrelation. På så sätt får du som kund en hemtjänstassistent som känner dig och dina vanor väl, så att du ska kunna fortsätta så smidigt som möjligt med din vardag.

Kontakt

Hushållsarbete är vårt yrke, men vi ser det också som någonting mer. För oss är det viktigaste att skapa en god relation till våra kunder, som vi bygger på genuint förtroende. Det gör att vi mår bättre, och vårt mål är att du som kund också ska må bättre av att låta oss sköta de vardagliga sysslorna så att du får tid över till annat.

Ris och ros

Vårt mål är att alla känner sig nöjda med vad vårt jobb. Vi tar därför tacksamt emot både ris och ros. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med vårt arbete så hoppas vi att ni hör av er. Vi är inte mer än människor. Ibland kan man missa och ibland kan man missförstå varandra.

Vi kan lova er att vi tar alla klagomål på största allvar. Det är som sagt vårt mål att alla kunder ska känna sig 100% nöjda och det kan vi bara uppnå med hjälp av din feedback.