OM SOLROSEN

Erfarenhet och pris


Vi som jobbar med Solrosens Städ och Fönsterputs har stor erfarenhet inom städ- och fastighetsbranschen. Med lugn och trygghet utför vi precis de tjänster du behöver, med den professionalitet och utbildning som krävs för yrket.


Många av oss är också utbildade undersköterskor, men gemansamt för oss alla är ett stort intresse för hushållsarbete och ett genuint intresse för människor. Personalen handplockar vi så att de ska passa ihop med dig, kunden. Vi är också lyhörda för dina önskemål.


Vi ser självklart till att du får profesionell hjälp till rätt pris!Kunskap


Vi som jobbar med Solrosens Städ och Fönsterputs har gedigen erfarenhet och utbildning inom städbranschen. Med lugn och trygghet utför vi precis de tjänster du behöver, med den professionalitet som krävs för yrket.


Ris och ros


Vårt mål är att alla känner sig nöjda med vad vårt jobb. Vi tar därför tacksamt emot både ris och ros. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med vårt arbete så hoppas vi att ni hör av er. Vi är inte mer än människor, och ibland kan man missa och ibland kan man missförstå varandra.


Vi kan lova er att vi tar alla eventuella klagomål på största allvar, och återgärda dessa omedelbart. Det är som sagt vårt mål att alla kunder ska känna sig 100% nöjda och det kan vi bara uppnå med hjälp av din feedback.


Kontinutet


Vi kan utföra tillfälliga jobb, men ser självklart gärna ett längre samarbete där vi har möjlighet att utveckla en närmare arbetsrelation. På så sätt får du som kund en hemtjänstassistent som känner dig och dina vanor och verksamheter väl, så att du ska kunna fortsätta så smidigt som möjligt med din verksamhet och vardag.


Kontakt


Servicearbete är vårt yrke, men vi ser det också som någonting mer. För oss är det viktigaste att skapa en relation till våra kunder. Det gör att vi mår bättre, och vårt mål är att du som kund också ska må bättre av att låta oss sköta de saker som får din verksamhet att fungera bra och din vardag så att du får tid över till annat.


Kontakta oss gärna här med dina frågor och funderingar så hjälper vi er med dessa.


Vänliga hälsningar, Personalen på Solrosen.