Hos företag utför vi till exempel kontorsstäd, trappstäd, fönsterputs, byggstäd, affärslokaler, utemiljö samt golvvård m.m. Vi underlättarför och tar hand om din arbetsplats och eran arbetsmiljö för att ge er en bra förutsättning för ditt företag att trivas och utvecklas.


Klicka här eller på rubriken för att läsa mer.

Hos privatpersoner utför vi till exempel hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning golvvård samt trädgårdsskötsel och andra hushållsnära tjänster. Vi tar även handom hela bohag och dödsbon som hel / delvis lösning. Vi underlättar din vardag så att du får ork och tid till annat.


Klicka här eller på rubriken för att läsa mer.

Städ, fönsterputs och hushållsnära tjänster


Solrosen Städ & Fönsterputs tillhandahåller alla typer av städtjänster för såväl företag som privatpersoner, såsom t.ex. kontorsstäd, affärslokaler, trappstäd, byggstädning, hemstäd, flyttstäd och allt som rymms inom hushållsnära tjänster.


Slipp stressen, anlita oss!


Solrosen Städ & Fönsterputs är utbildade och erfarna inom samtliga områden där vi tar på oss uppdrag, och har hundratals nöjda kunder såväl företag som privatpersoner. Vi levererar profesionella tjänster till med effektivitet till rätt pris.

Hjälp i vardagen eller på arbetsplatsen


Vi underlättar din vardag så att du får tid till annat! Fokusera på det som är viktigt för dig och låt oss sköta det lite tråkiga, tidsödande men nödvändiga i vardagen eller på arbetsplatsen. Som privatperson använder du dig av RUT-avdraget när du anlitar oss. Vi hjälper dig med RUT-avdraget från första kontakt. Du betalar bara halva fakturan och sedan sköter vi resten!