PRIVATPERSONER

Exempel på tjänster för privatpersoner

Av oss kan du få hjälp med till exempel hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning golvvård samt trädgårdsskötsel och andra hushållsnära tjänster. Vi tar även handom hela bohag och dödsbon som hel / delvis lösning. Vi underlättar din vardag så att du får ork och tid till annat.


Vi kommer tillsammans fram till hur vi bäst uppfyller dina önskemål. Det är du som kund som vet bäst vad du behöver och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.


Som privatkund så ger städtjänster dig rätt till RUT-avdrag, med upp till 50 procent av kostnaden. Vi hjälper givetvis till att ordna detta.


Våra hemstäd utförs i möjlig mån alltid av samma personal, och har alltid med sig all städmaterial och alla redskap. De som gör jobbet arbetar oftast i par, det ger kontinuitet och extra trygghet för dig som kund.


Kontakta oss här eller ring så bokar vi in ett konstnadsfritt besök.

Desinficering

Vi utför desinficering av samtliga typer av lokaler, offentliga, privata samt arbetsplatser. Detta utförs med desinficeringsmedel eller spritning för att säkerställa en ren och smittfri samt säker miljö för t.ex. Covid-19.

Städning

Dammsugning, dammtorkning och allmänt plock är sådant som inte ska behöva ta upp för mycket tid av din vardag. Städning inkluderar självklart exempelvis också tvätt där tillgång till tvättmaskin finns, och även vattning, gardinbyten och omplantering på blommor m.m.


Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Fönsterputsning

Med stor erfarenhet och kvalitet utför vi fönsterputsning för att förenkla din vardag.

Flyttstädning / Hela bohag

Förutom rena flyttstäd så utför vi även urplockning och slutstädning av hela bohag samt dödsbon. Har för detta ett gediket kontaktnät med uppköpare av husgeråd och möbler m.m. vi samarbetar även med idrottsföreningar och liknande som genom detta kan få god hjälp till sin verksamhet

Trädgårdsarbeten

Vi hjälper dig med gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning samt viss trädfällning. När vintern kommer kan vi också hjälpa dig med snöskotting, sandning och saltning.

Golvvård / Mattvätt

Vi utför alla sorters golvvård som t.ex. boning, såpning och då vid behov även med skurmaskiner. Vi har även högkvalitativa mattvättar för tvättning av heltäcknings- och andra mattyper.

Sanering

Vi utför sanering av hårt nedsmutsade ytor som medför specialhantering, såsom t.ex. nikotin, exkrementer och andra mer kraftigt ansatta miljöer som t.ex. skadedjur.

Övriga tjänster inom hemservice

Vi är öppna för alla sorter av städ och rengöring samt hushållsnära tjänster som t.ex. bakning, handling m.m. Inget uppdrag är förstort eller för litet. Kontakta oss här eller ring berätta vad vi kan göra för dig, sedan sköter vi resten.