FÖRETAG

Exempel på tjänster för företag

Av oss kan du få hjälp med till exempel kontorsstäd, trappstäd, fönsterputs, byggstäd, affärslokaler, utemiljö samt golvvård m.m. Vi underlättarför och tar hand om din arbetsplats och eran arbetsmiljö för att ge er en bra förutsättning för ditt företag att trivas och utvecklas.


Vi kommer tillsammans fram till hur vi bäst uppfyller dina önskemål. Det är du som kund som vet bäst vad du behöver och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.


Kontakta oss här eller ring så bokar vi in ett konstnadsfritt besök.

Desinficering

Vi utför desinficering av samtliga typer av lokaler, offentliga, privata samt arbetsplatser. Detta utförs med desinficeringsmedel eller spritning för att säkerställa en ren och smittfri samt säker miljö för t.ex. Covid-19.

Kontorsstäd

Kontorsstäd kan självklart även inkludera exempelvis tvätt där tillgång till tvättmaskin finns, och även vattning, gardinbyten och omplantering på blommor m.m.


Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Fönsterputs

Med stor erfarenhet och kvalitet utför vi fönsterputsning för att förenkla ditt företags verksamhet.

Trappstäd

Trappstäd och städ av andra biutrymmen för t.ex. BRF:ar, är själklart också en tjänst som vi erbjuder.

Utemiljö

Vi hjälper dig med gräsklippning, ogräsrensning, skräpplockning samt skyltputsning är exempel på några tjänster som vi erbjuder för eran utemiljö.


Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Golvvård

Vi utför alla sorters golvvård som t.ex. boning, såpning och då vid behov även med skurmaskiner.

Affärslokaler

Vi utför städning av butiker, mottagningar och andra affärslokaler. Vi har stor erfarenhet av bl.a. veterinärs- samt tandläkarmottagningar samt verkstäder.

Övriga tjänster

Vi är öppna för alla sorter av städ och rengöring samt omhändertagande av eran utemiljö. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Kontakta oss här eller ring berätta vad vi kan göra för dig, sedan sköter vi resten.